Digitaler, slimmer, efficiënter. Zó wil jij ook werken.

Digitaliseer je complete workflow. Van werkbon tot factuur. Hou altijd volledig overzicht. Op alle installaties en wettelijke controles. Werk sneller en kwaliteitsvoller. Dat bespaart je tijd, én dus geld.

Plan en monitor onderhoud & werkzaamheden

Op je tablet de planning checken? Mobiel alle details van installaties, reparaties of onderhoud bekijken? Attesten direct digitaal laten ondertekenen? 

Met Climapulse werk je zoveel beter en sneller.

Complete documentatie, historiek en digitale attesten

Volg al je installaties gemakkelijk op. Digitaal logboek, reinigings- of verbrandingsattest, lekattest? Met Climapulse ken je steeds de actuele status en kan je direct gepast reageren.

Voldoe zorgeloos aan alle wettelijke eisen

De perfect geïntegreerde koelmiddel-boekhouding. Het juiste verbrandingsattest. Totaaloverzicht van je installaties, attesten en controles. Wees gerust, je bent in orde met de wetgeving, zowel voor koeling als verwarming.

Geef je klanten een optimale service en betere inzichten

Met digitale toegang tot hun installaties en de online logboeken zijn klanten altijd up-to-date. Zo kan je hen sneller helpen met noodzakelijke interventies of periodieke controles. 
Graag gedaan.

Climapulse is een onlineplatform voor de registratie en het beheer van klimaatinstallaties. Het helpt installateurs om hun werk beter te organiseren en al hun werkzaamheden digitaal te registreren, om zo te kunnen voldoen aan de specifieke wetgeving. Eigenaars kunnen via het klantenportaal de volledige levenscyclus van al hun installaties opvolgen en zo ook alle wettelijke attesten en onderhoudslogboeken raadplegen of downloaden. Voor bedrijven met veel installaties of met meerdere vestigingen, is er zelfs een geavanceerde oplossing beschikbaar met uitgebreide rapportering en meldingen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Climapulse bewijst voor mij dat de gemaakte beloftes worden ingevuld en we effectief een platform krijgen waarbij op een logische en doordachte manier gewerkt kan worden door al onze medewerkers.

Berton logo
Luc Berton, Zaakvoerder
Berton Koeltechniek

Climapulse is een geschenk uit de hemel voor gebouwbeheerders. We beheren bij Brussels Airport 75 gebouwen. Als je dan met slechts één klik al je koelinstallaties kan beheren, bespaar je veel tijd en ben je meteen in orde met de wetgeving.

Brussels Airport small logo
Geert Cleuren, Maintenance Manager
Brussels Airport

Dankzij Climapulse kunnen we onze HVAC installaties efficiënter beheren, en dit op elk moment van de dag. Het platform evolueert mee met de wetgeving, zodat we als bank steevast onze wettelijke verplichtingen kunnen nakomen.

Belfius logo
Frank Dierick, Immobiliënmanager
Belfius

Enkele van onze vele tevreden klanten

Image
Van Marcke
Image
logo-spie.svg
Image
TotalEnergies
Image
brussels-airport.svg
Image
Viessmann-logo.svg
Image
vincie.svg
Image
Equans (voorheen Engie Solutions)
Fill 1

Heb je nog vragen of krijg je graag meer info? We helpen je graag verder!

Fill 1

Kies slim en doordacht

Onze experts beantwoorden graag al je vragen tijdens een demo op maat.