We helpen jaarlijks meer dan 100 bedrijven met hun F-gassen bedrijfscertificering. Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Je F-gassen bedrijfscertificaat bemachtigen is complex. Wil je met F-gassen werken? Dan is het certificaat een wettelijke verplichting. Wij zijn al meer dan 15 jaar leverancier van koeltechnische software in Nederland en België. We hebben hierdoor alle kennis in huis, zodat jij snel je certificaat in handen hebt.

Van aanvraag tot certificaat - wij regelen alles voor jou - van A tot Z. Zo ga je de eerste audit lachend tegemoet. Op deze manier ben je razendsnel gecertificeerd zonder veel gedoe.

Je F-gassen bedrijfscertificaat in 4 eenvoudige stappen! 

We overlopen samen de volgende vier stappen van begin tot eind. Met de begeleiding van onze expert verloopt je aanvraag probleemloos.

Je gegevens kan je onderaan invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

1. De kennismaking

Alles begint met een gesprek waarin we jou en je onderneming beter leren kennen. Tijdens deze kennismaking overlopen we globaal de voorwaarden die zijn gesteld om gecertificeerd te worden als koeltechnisch bedrijf. 

2. Het F-Gassen handboek

Van onze expert ontvang je een compleet handboek dat dient als leidraad tijdens deze begeleiding. In dit handboek staan verschillende instructies en processen, waardoor je meteen kan toetsen of je voldoet aan de eisen die gesteld worden. We komen er op die manier achter welke onderdelen in orde zijn en waarop we meer focus moeten leggen.

3. Aanvraag tot bedrijfscertificering

Voldoet je onderneming aan alle voorwaarden? Dat is geweldig! Nu gaan we je uiteindelijke aanvraag voor het F-gassen certificaat indienen bij de certificerende instantie. Zij gaan vervolgens de ingestuurde documenten beoordelen. Na het positieve advies, mag je hun verwelkomen voor een eerste audit.

4. De bedrijfscertificering

We hebben samen bijna ons doel bereikt, je uiteindelijke certificering. Tijdens deze audit komt de certificerende instantie bij je langs. Zij overlopen vervolgens alle onderdelen van het ingediende handboek. Verder controleren ze of je weet wat er van je verwacht wordt en of alle onderdelen duidelijk zijn. Het kan nu niet anders, je F-gassen certificaat is onderweg!

Super en vlekkeloos verlopen. Had het certificaat supersnel binnen. Ontzettend blij mee!

Snelle, goede service. Certificering was zo geregeld. Zeer goede begeleiding met duidelijke hulp en heldere uitleg bij vragen. En dit alles volledig kosteloos!

Hun begeleiding is heel goed! Met advies op maat zorgden ze voor een vlotte dienstverlening en vlotte afhandeling. De begeleiding was ook echt gratis.

Heel fijn contact. Ze reageren altijd snel en komen steeds met een duidelijke uitleg. De software is ontwikkeld voor de toekomst, omdat zo wordt aangesloten op de ontwikkelingen in de markt. Iedere keer als ik bel, wordt er snel teruggebeld. Ook wordt er meegedacht naar oplossingen.

In één woord: TOP!

Zeer goed, duidelijk en snel. Top!

Alles is super, duidelijk en razendsnel verlopen.

Super service! Ze helpen je met alles en de certificering was zo binnen.

Ja, ik wil hulp bij mijn F-gassen bedrijfscertificering!