Climapulse est une plateforme en ligne pour l’enregistrement et la gestion des systèmes climatiques. Elle aide les installateurs à mieux organiser leur travail et à enregistrer numériquement toutes leurs tâches afin de se conformer aux réglementations spécifiques. Les propriétaires peuvent utiliser le portail client pour suivre le cycle de vie complet de toutes leurs installations et également consulter ou télécharger toutes les attestations légales et les journaux d’entretien. Pour les entreprises disposant de nombreuses installations ou de plusieurs sites, il existe même une solution avancée avec des notifications et des rapports étendus.

Team Climapulse

Door de jaren heen

In vijftien jaar zijn we uitgegroeid tot een gerespecteerd platform in de HVAC-sector. Maar onze ambitie reikt verder. Ons doel: het voornaamste softwareplatform voor klimaatbeheer worden, op alle vlakken.

Image
Launch

2009

Lancering van Coolant 

Image
verified 1

2010

Erkenning door Vinçotte

Image
Moving

2012

Verhuis nieuw kantoor

Image
software

2014

Image
digital globe

2015

Oprichting Climapulse NV

Image
Fire

2016

Uitbreiding module verwarming

Image
verified 1

2018

Gecertificeerd door Bureau Veritas

Image
moving office

2020

Verhuis naar Corda Campus

Image
heden

Heden 

Blijven innoveren, groeien en onze visie met goesting verder uitrollen

Het begin van het verhaal

In 2009 zag Climapulse het levenslicht. Onze oprichter kreeg van zijn vader de vraag om software te ontwikkelen als oplossing voor de verstrenging van de wetgeving rond F-gassen. Zijn vader was toen koeltechnieker en merkte de nood voor digitalisering op om zo in orde te kunnen blijven met de extra administratie.

Dit leidde tot de ontwikkeling van het platform dat, op basis van uitgevoerde werken, de koelmiddelboekhouding bijwerkt en de mogelijkheid geeft om snel te reageren op milieubelastende lekkages. Daarnaast digitaliseert het ook het installatiegebonden logboek.

Dankzij de efficiëntie en mond-tot-mondreclame, vroegen al snel meer koeltechnici om de software te gebruiken en hun data te digitaliseren. En zo werd Climapulse geboren!

Focus op jou

Bij Climapulse stellen we onze gebruikers steeds centraal. Onze focus ligt op het verbeteren van jouw werkervaring en het wegnemen van drempels.

Met die gedachte werken we elke dag opnieuw aan oplossingen die jouw leven gemakkelijker maken. Ons team werkt met passie aan het ontwikkelen van nieuwe functies, verbeteringen en het luisteren naar de feedback van gebruikers zoals jij. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, dus streven we ernaar om jou te voorzien van tools en functionaliteiten die de efficiëntie van jouw werkzaamheden verhogen.

Kortom, bij Climapulse zijn we toegewijd aan het creëren van een gebruikerservaring die jouw werk vereenvoudigt, jouw productiviteit verhoogt en je in staat stelt om optimaal te presteren. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw professionele successen te ondersteunen.

Join the team? 

Als onze passie en waarden je aanspreken, nodigen we je uit om te ontdekken of je jezelf hierin herkent. Neem gerust een kijkje bij onze openstaande vacatures.

Wie weet ben jij binnenkort een waardevolle toevoeging aan ons team!