Digitale attesten en historiek

Climapulse Service minimaliseert het invullen van attesten. Een reiniging registreren? Een keuring voor de boeg van een nieuwe installatie of heb je een verbrandingscontrole uitgevoerd voor een onderhoud? Zorg dan even snel en efficiënt voor leesbare, digitale attesten.

Installatiehistoriek

Door de eenvoudige upload van bestaande attesten en het opstellen van digitale attesten win je tijd en beschik je over een complete historiek van de installaties.

Ondertekende attesten in een oogwenk

Met een druk op de knop zorg je er voor dat ook je klanten over die digitale versies kunnen beschikken. Het digitaal ondertekenen van attesten en werkbonnen zit ingebakken in Climapulse Service.

Digitale ticketten

Nu beschikbaar: doodeenvoudige registratie van de meetresultaten uit je rookgasanalyser zorgen voor een volledig digitaal proces en een einde aan onleesbare ticketten.

Eenvoudig werken, plannen, registreren en opvolgen.

Met Climapulse Service beschikken jij en je technici over een handige digitale planning- en registratietool. In enkele eenvoudige stappen stel je in het logboek een werkplanning op of maak je een gedetailleerde beschrijving van montages, onderhoud of interventies. Het resultaat? Je kent voor elk werk de wie, wat waar en wanneer. Zo verlies je geen tijd aan omslachtige registratie- en planningprocedures.

Op maat van stooktoestellen

Climapulse Service kent het verschil tussen een CV-installatie op gas of stookolie en enkelvoudige en cascade-opstellingen.

Optimale efficiëntie

Bij het opmaken van een attest ben je de helft van de tijd bezig met het invullen van modelgegevens en het kopiëren van meetwaarden. Climapulse Service doet dat voor jou.

Regionale wetgeving

Ben je actief in verschillende regio's? Geen probleem. We schotelen je als technicus de juiste vragen voor naargelang het Belgisch gewest.

Heldere rapportering

Dankzij de innovatieve analyse- en rapporteringstools van Climapulse Service heb je altijd een totaaloverzicht van de montages, onderhoudswerken of interventies in de periode die je selecteert. Bovendien genereer je in enkele kliks automatische rapporten voor verplichte periodieke controles die voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Forecasting

Installaties die je in Climapulse Service registreert volgen automatisch het wettelijk vastgelegde schema voor periodieke controles en audits. Staat je klant op een strikter schema? Geen probleem!

Wie, wat, waar en wanneer

Alle handelingen gesteld door je technici vind je in een oogwenk terug. Het maakt niet uit of dat vandaag, gisteren of vier jaar geleden was.

Evolutie gevisualiseerd

Dankzij de geregistreerde meetwaarden kan je nu makkelijk bepalen of de evolutie van een brander in de lijn van de verwachtingen valt.Bevraag onze experten

Altijd en overal bereikbaar

Climapulse Service is een onlinebeheerplatform. Het voordeel? Of je nu aan het genieten bent van een welverdiende vakantie in het buitenland of gewoon hard aan het werken bent op kantoor: met een internetverbinding heb je altijd en overal toegang tot je meest recente gegevens.

Geen speciale toestellen nodig

Je kan met Climapulse Service aan de slag gaan op praktisch eender welke computer of tablet. Via een simpele 3G- of 4G-SIM-kaart kunnen je technici ter plekke alle gegevens, inclusief de documenten in je kennisbank, raadplegen en registreren.

Sneller betaald voor betere service

Omdat je het overal en altijd kan gebruiken, kan je problemen sneller oplossen of zelfs voorkomen. Bovendien wordt het zo mogelijk de factuur al te versturen nog voor de technicus op weg is naar de volgende opdracht.

Zonder zorgen

Climapulse zorgt voor de nodige opslagruimte, backups, beveiliging en upgrades. Updates voor verbeteringen of wijzigingen qua wetgeving krijg je automatisch ter beschikking, zonder iets te moeten installeren.

En dat zijn slechts enkele van de hoogtepunten.

Climapulse Service laat jouw bedrijf efficiënter werken zodat je jouw klanten beter en sneller kan bedienen. Daar horen ook onderstaande tools bij.

Certificaten
Registreer de certificaten van je techniekers en ze worden automatisch afgedrukt op attesten. En we herinneren je er aan wanneer ze dreigen te vervallen.
Inventaris
Rookgasanalysetoestellen, sproeiers en ander materiaal stop je in de inventaris. Zo voeg je snel materiaal toe aan werkbonnen en weet je meteen over welke apparatuur je beschikt.
Bijlagen
Foto's, plattegronden, handleidingen, contracten en andere bestanden koppel je eenvoudig aan klanten, werkbonnen, installaties en meer!
Taken
Moet het magazijn opgeruimd worden of een inventaris gemaakt worden? Of moet de bestelwagen op onderhoud? Voeg een taak toe zodat je het volledige overzicht bewaard.
Vestigingen
Beschikt je klant over meerdere vestigingen? Voeg ze in Climapulse Service toe als verschillende locaties en je weet meteen exact welke installaties zich er bevinden.
Klantenportaal
Verleen je klant toegang tot het klantenportaal zodat ze zelf hun installaties en attesten kunnen raadplegen. De toegang kan je verder beperken tot enkel de installaties bij een bepaalde vestiging.
Dashboard op maat
Met het dashboard zie je meteen wat er is gebeurd en staat te gebeuren. Maar natuurlijk is de wat afhankelijk van je rol binnen het bedrijf. Het dashboard dus ook.
Koppeling
Via de API kan je ERP- of facturatiepakket gegevens uitwisselen met Climapulse Service. Zo kunnen klantgegevens transparant bijgewerkt of facturen automatisch opgesteld worden!

Verhoog nu jouw rendement

Werken met Climapulse Service is niet alleen digitaal maar vooral efficiënter werken.
Klaar om erin te vliegen of heb je nog vragen? We geven je met plezier een demonstratie!


Boek een demo Een van onze specialisten toont je exact wat je wil weten.

Vaak gestelde vragen

Kan ik Climapulse Service eerst eens proberen?

Ja! Vraag een demo aan en na afloop kan je tot 30 dagen lang gratis en vrijblijvend alle mogelijkheden uitproberen.

Past dit wel bij mijn bedrijf?

Werk je aan klimaatinstallaties? Dan is het antwoord ronduit ja! Climapulse Service wordt gebruikt door allerlei bedrijven, van eenmanszaken tot multinationals.

Kan ik bestaande gegevens importeren?

Ja, je kan bestaande klant- en installatiedata importeren via een spreadsheet, wat het mogelijk maakt om te vertrekken van quasi eender welk bestaand systeem.

Wat als de wetgeving wijzigt?

Dan brengen wij natuurlijk zonder meerkost de nodige wijzigingen aan zodat jij met een minimum aan moeite kan voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Enkele tevreden klanten

Bekijk onze referenties