“Climapulse Connect maakt het heel gemakkelijk om op een professionele manier meerdere installaties op verschillende locaties op te volgen.”

Infrabel heeft als spoorweginfrastructuurbeheerder van België de verantwoordelijkheid om het Belgische spoorwegnet te onderhouden, te moderniseren en uit te breiden. Digitalisering en innovatie spelen daarin een belangrijke rol. Zo vertrouwt de dienst Organisation & Support Zones van Infrabel op Climapulse Connect om hun airco’s gemakkelijk te beheren.

Eenvoudig airco’s monitoren

Bart Wuyts, dienst Organisation & Support Zones: “Wij staan in voor de goede werking van zo’n 150 airco’s verspreid over verschillende locaties. Het is voor ons dus essentieel om een gebruiksvriendelijk platform te hebben om efficiënt te werken. Met Climapulse Connect kunnen we heel gemakkelijk onze koelmiddelboekhouding doen en op elk moment een helder overzicht opvragen van de status van onze airco’s. Tel daarbij dat je met Climapulse Connect heel eenvoudig gedetailleerde rapporten genereert die voldoen aan alle wettelijke richtlijnen en je begrijpt waarom wij zo tevreden zijn.”

Communicatieve partner

“Samenwerken met Climapulse is heel aangenaam. Ze luisteren goed naar je en voeren zonder problemen aanpassingen op maat uit. Daarnaast zijn ze meedenkend en communicatief. Heb je hen iets gevraagd of werken ze aan een oplossing? Dan houden zij je altijd op de hoogte van de voortuitgang.”

Efficiëntieverhogend

“Climapulse Connect maakt het heel gemakkelijk om op een professionele manier meerdere installaties op verschillende locaties op te volgen. Sinds wij het platform gebruiken, is de efficiëntie van onze processen toegenomen en de papieren administratieve rompslomp verdwenen. Ik kan Climapulse Connect dus zeker aanraden.”

Wil je eindelijk overzicht?

Dan is Climapulse Connect de oplossing voor jou als exploitant.Boek een demo  of   Bekijk andere referenties
Een van onze specialisten toont je volledig vrijblijvend de mogelijkheden.