“Vlot en snel zijn twee woorden die de service van Climapulse kenmerken.”

Alfa Cooling Technics is een jong en dynamisch koeltechnisch installatie- en onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in koel- en verwarmingsinstallaties voor particulieren en bedrijven. “Een bedrijf zoals het onze heeft heel wat klimaatinstallaties in beheer. Om snel, efficiënt en overzichtelijk te kunnen werken, hadden wij behoefte aan een gebruiksvriendelijke digitale tool. En die hebben we nu met Climapulse Service.”

Een echte aanrader

“Climapulse Service is een echte aanrader voor bedrijven die gemakkelijk digitaal hun klimaatinstallaties willen beheren. Het is een handig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform dat het beheer van je koel- en verwarmingsinstallaties vlotter en efficiënter doet verlopen. Wij monitoren er al onze klimaatinstallaties mee. Climapulse Service bevat ons volledige klantenbestand. Zo weten we altijd wat er wanneer aan welke installatie is gebeurd. Ook als het om oudere installaties gaat. Bovendien slaan we al onze koelmiddelhandelingen op in het systeem en maken we gebruik van de ‘forecast’-functie om efficiënt het periodieke onderhoud van de installaties in ons beheer op te volgen. Kortom: Climapulse Service maakt ons professionele leven heel wat eenvoudiger.”

Snelle service

Alfa Cooling Technics waardeert naast het platform ook de dienstverlening van Climapulse. “Vlot en snel zijn twee woorden die de service van Climapulse kenmerken. Het platform werkt heel goed. Wij hebben nog maar één keer een echt probleem gehad en dat werd in een mum van tijd professioneel door Climapulse opgelost. Het is zeker een partner op wie je kunt vertrouwen.”

Net zo vlot werken als Alfa Cooling Technics?

Boek dan nu een demo. Wij beantwoorden al je vragen en overlopen met jou de mogelijkheden die werken met Climapulse Service zo efficiënt maken.Plan een demo  of   Bekijk andere referenties