Waarom je beter geen gegevens verwijdert 04.08.2020

Climapulse biedt je een onbeperkt logboek. Gegevens verwijderen is dan ook niet nodig of zelfs gewenst. Maar hoe ga je dan om met foutieve of niet langer relevante gegevens?

Lees meer ›

Koelinstallaties: wat verandert er vanaf 1 januari 2020? 28.11.2019

De Europese regelgeving rond het gebruik van koelinstallaties voorziet vanaf 1 januari 2020 een aantal wijzigingen. Vanaf 2022 gelden daarenboven nog strengere regels. In dit artikel leggen we uit wat er verandert.

Lees meer ›

Een gemotiveerde vakvrouw in huis met Pouw Verwarmingsservice 09.07.2019

Pouw Verwarmingsservice staat voor een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Voor het beheer van zijn verwarmingsboekhouding, gebruikt het bedrijf Climapulse Service. Climapulse biedt Pouw Verwarmingsservice een grote meerwaarde, aldus zaakvoerster Colinda Pouw. Wat doet Pouw Verwarmingsservice? Pouw Verwarmingsservice is een eenmanszaak die warmte in huis brengt. Ik ben gespecialiseerd in het…

Lees meer ›

Betrokkenheid en een duidelijke communicatie, dé pijlers van Geoklima 26.06.2019

Geoklima verkoopt je niet zomaar een airco of warmtepomp, maar kiest resoluut voor klantenservice. Christophe van Loon stelt zijn bedrijf aan je voor.

Lees meer ›

Koelvisie, een betrouwbare partner voor particulieren, bedrijven en installateurs 28.05.2019

Koelvisie is het bewijs dat Climapulse over de grenzen heen reikt. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Richard van der Lei, mede-eigenaar van Koelvisie, vertelt hoe Climapulse Service het bedrijf helpt.

Lees meer ›