3 juli 2025
Verbeterd
Verwijderen van ‘Share aanvragen’
De knop waarmee Connect gebruikers een share konden aanvragen werd verwijderd. Delen van gegevens, van Service naar Connect, dient uitsluitend via Connectors te verlopen. Connect-gebruikers kunnen nog steeds deelverzoeken goedkeuren die afkomstig zijn van Service-gebruikers, maar mogen deze niet langer zelf initiëren.
Opgelost
Delen van locaties in Connect – meldingen en limieten
Gebruikers van Connect Lite liepen soms onterecht tegen beperkingen aan bij het delen van locaties.
- De knop om installaties over te nemen verschijnt nu enkel als er effectief ruimte is binnen het aantal toegestane locaties, of als de gebruiker geen Connect Lite heeft.
- Waarschuwingsmeldingen voor installatie- of locatielimieten verschijnen enkel wanneer men deze limieten nadert.
- Bij het overschrijden van limieten wordt dit correct gevalideerd.