Compleet installatie logboek en historiek

Met Climapulse Connect beschik je over een compleet digitaal logboek waarmee je alle informatie over je installaties gemakkelijk centraliseert en raadpleegt. Wil je een overzicht van al je installaties? Wil je zeker zijn dat je geen wettelijk verplichte controles mist? Of wil je precies weten welke werken er aan een installatie zijn uitgevoerd en door wie? Dan is Climapulse Connect jouw partner.

Centrale informatiebron

De installatiegegevens en werkzaamheden geregistreerd door de technici worden automatisch gesynchroniseerd met Climapulse Connect. Centraal, digitaal en up to date.

Digitaal register

Verloren of onleesbare werkbonnen, attesten en logboeken behoren voor jou voortaan tot het verleden. Jij weet eindelijk meteen, zonder omwegen, wat er gebeurt met je installaties.

Voor elke sector

Of je nu beschikt over veel installaties op een aantal plaatsen, of je beschikt over honderden gebouwen met slechts enkele installaties, Climapulse Connect biedt jou in elke situatie een sluitend overzicht.

Kostenbesparende beheerapplicatie

Heb je een defect aan een van je installaties? Dan kunnen de kosten snel oplopen. Dankzij de automatische meldingen van de handige en overzichtelijke beheerapplicatie Climapulse Connect, wordt elk preventief onderhoud op tijd uitgevoerd. Het resultaat? Je blijft problemen voor en verhoogt het rendement van je installaties. Jouw extraatje? Het systeem laat je automatisch weten wanneer het tijd is om een wettelijk verplichte periodieke controle van je installatie te laten uitvoeren.

Op punt met de wetgeving

Ben je de regels rond het periodieke controles even vergeten? Geen nood! Climapulse Connect houdt het niet alleen in de gaten maar vertelt je ook wat er van je verwacht wordt voor elke installatie.

Alarmen en meldingen

Wacht je op een onderhoud of interventie of wil je net vermijden dat specifieke installaties nog meer geld kosten? Stel een alarm in en je wordt meteen op de hoogte gebracht van elke wijziging aan de situatie.

Intuïtief en gemakkelijk

Of je nu een expert bent in klimaatinstallaties of enkel weet dat er zoiets bestaat als nominaal vermogen, Climapulse Connect gebruiken is snel en gemakkelijk.

Betrouwbare follow-up en inventaris

Heb je verschillende koel- en/of verwarmingsinstallaties op één of meerdere locaties? Dan is de kans groot dat je met meer dan één leverancier samenwerkt. En dat zorgt soms voor administratieve problemen. Jouw oplossing? Climapulse Connect. Want daarmee rapporteert iedere leverancier op dezelfde manier en in hetzelfde systeem. Het resultaat? Uniformiteit, een transparante follow-up en dus meer efficiëntie.

Complete inventaris

Wil je een overzicht van alle installaties binnen een bepaalde postcode, gemeente of regio of wil je weten welke installaties meer dan 10 jaar oud zijn? Met Climapulse Connect krijg je hierop direct een antwoord.

Realistische budgettering

Een volledige inventaris van je installaties houdt in dat je voortaan minder moet rekenen op nattevingerwerk, maar concrete, begrijpbare en vooral stevig onderbouwde cijfers kan gebruiken.

Specifieke software

Climapulse Connect is gespecialiseerde software voor klimaatinstallaties. Gegevens zoals vermogen, inhoud of het type koelmiddel krijgen zo eindelijk een echte en concrete betekenis.

Altijd en overal beschikbaar

Met het digitale beheerplatform Climapulse Connect heb je altijd en overal toegang tot de gegevens en de parameters van je installaties. De enige voorwaarde? Een internetverbinding. Zo heb je met je login 24/7 toegang tot je informatie, zonder dat je gebonden bent aan een specifieke locatie of computer. Dankzij onze uptimegarantie ben je bovendien zeker dat je informatie steeds up-to-date is.

Op elk toestel

Geen computer bij de hand? Haal dan je tablet of smartphone boven en je ziet meteen wat er de afgelopen uren is gebeurd.

Toegang op maat

Jij bepaalt wie toegang krijgt en hoe ver die reikt. Zo kan je enkel toegang geven tot bepaalde installaties aan een verantwoordelijke en een beheerder tot alle installaties.

Zonder zorgen

Wij zorgen voor de nodige opslagruimte, backups, beveiliging en upgrades. Je kan meteen aan de slag en je IT-afdeling krijgt geen extra last te verwerken.

En dat zijn slechts enkele van de hoogtepunten.

Climapulse Connect geeft je de touwtjes in handen voor al jouw installaties. Daar horen ook onderstaande tools bij.

Uitgebreide filtering
Een lijst van installaties is leuk. Een lijst die precies de installaties bevat die je zoekt is veel leuker; en bovendien makkelijk te realiseren dankzij de uitgebreide filters.
Report engine
Met de report engine van Climapulse Connect blijft geen enkele vraag meer onbeantwoord. Je tovert in een handomdraai de juiste gegevens naar boven.
Export naar Excel
De data in Climapulse Connect haal je makkelijk naar Excel, zodat je zelf alle controle hebt voor specifieke rapportering. Of ook gewoon als extra backup als je dat wenst.
Export van documenten
Wil je een voortdurende backup van de werkbonnen en attesten die binnenstromen in Climapulse Connect? Dat kan eenvoudig, via jouw eigen SFTP-server, of zelfs met Dropbox.
Clusters
Iedere organisatie is anders. Clusters zorgen ervoor dat je de unieke structuur van jouw organisatie meteen kan toepassen, zowel voor rapportering als voor toegangsbeheer.
Data ownership
Alle gegevens die worden geregistreerd in Climapulse Connect zijn uiteraard eigendom van jouw bedrijf. Hierdoor bouw je een volledige inventaris op van alle informatie.
Gebruikers op maat
Je hebt de volledige controle over het gebruikersbeheer en toegangsrechten. Jij bepaalt de limiet op het aantal gebruikers of hun rollen in de applicatie.
Dashboard op maat
Met het dashboard zie je meteen wat er is gebeurd en hoe de dingen er nu voor staan. Daarmee spreekt het voor zich dat iedere gebruiker slechts ziet wat voor hen relevant is.

Eenvoudiger, efficiënter, beter.

Climapulse Connect is een unieke oplossing die voor zorgt dat je over meer, betere en consistente gegevens kan beschikken. Meteen.

Kom niet langer voor verrassingen te staan en ontdek in een snelle demo hoe wettelijke eisen en de continuïteit van ondernemen hand in hand kunnen gaan.


Vraag een demo Een van onze specialisten toont je exact wat je wil weten.

Onderhoud je installaties?

Bekijk dan de voordelen van Climapulse Service voor verwarmingsinstallaties of koeling.

Vaak gestelde vragen

Kan ik een demo zien van Climapulse Connect?

Natuurlijk! Vraag een demo aan en een product expert beantwoord met plezier al je vragen.

Is Climapulse Connect geschikt voor mijn bedrijf?

Climapulse Connect is gericht op exploitanten van koel- en verwarmingsinstallaties die aan de wettelijke eisen dienen te voldoen. Dit kan gaan van enkele tientallen tot honderden of zelfs een aantal duizenden installaties.

Moeten mijn leveranciers werken met Climapulse?

Ja, je leveranciers moeten werken met Climapulse Service. Enkel zo kunnen de gegevens correct en nauwkeurig worden uitgewisseld.

Wat als de wetgeving wijzigt?

Dan brengen wij natuurlijk zonder meerkost de nodige wijzigingen aan zodat jij met een minimum aan moeite kan voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Enkele tevreden klanten

Bekijk onze referenties